Cultuurscout

Home / Cultuurscout

KENNIS MAKEN OF JE PROJECT PITCHEN?

Is jouw (kunst)project waardevol voor cultureel Almere? Kom dan langs tijdens het maandelijkse inloop-spreekuur op de eerste dinsdag van de maand:
Kom langs op dinsdag 5 december tussen 14 en 16uur in de Nieuwe Bibliotheek van Almere Poort, Oostenrijkstraat 2.

 

Wil je een keer komen praten maar komt deze data niet uit? Een afspraak maken voor een ander moment kan ook via poort@cultuurfondsalmere.nl of bel me op 06-48171128 dan maken we een andere afspraak.

Woon je in een ander stadsdeel van Almere, zoek dan contact met mijn collega cultuurscouts daar:
Mannie Krak via haven@cultuurfondsalmere.nl
Foktje Verhoef via stad@cultuurfondsalmere.nl
Muriel van der Wal via buiten@cultuurfondsalmere.nl
Bas van Klompenburg via hout@cultuurfondsalmere.nl

Of rechtstreeks met Jan Melle Liscaljet, cultuurmakelaar via info@cultuurfondsalmere.nl


On Tour

Naast de spreekuren van de cultuurscouts doet Jan Melle liscaljet, de cultuurmakelaar van het Cultuurfonds Almere, ook de verschillende stadsdelen aan. Bekijk hier waar je deze maand terecht kan!

Bekijk in onderstaand filmpje hoe het cultuurfonds je verder kan helpen en waarvoor je bij ons terecht kan.

CULTUURFONDS ALMERE IN DE WIJK

Om beter te weten wat er op het gebied van kunst & cultuur speelt in de wijk, heeft het Cultuurfonds Almere voor elk stadsdeel een cultuurscout aangesteld. Voor Almere Poort ben ik dat.

Als kunstenaar weet ik als geen ander hoe lastig het soms is om een droomproject van de grond te krijgen. Als maker wil je vooral bezig zijn met datgene waar je goed in bent. Door het zakelijke stuk dat er bij komt kijken kan de moed je soms in de schoenen zinken. Het Cultuurfonds Almere is er voor die mensen die in hun project geloven en de stap durven te zetten om het aan de wereld te laten zien. Als cultuurscout wil ik je verder helpen om je project daadwerkelijk te realiseren. Door open te luisteren, net die ene tip te geven, door te verwijzen naar de juiste persoon of financiële steun te bieden, hoop ik creatieven met elkaar te kunnen verbinden. In Almere Poort is veel potentie. Het is zonde als dat enkel bij een mooi idee blijft.

www.cultuurfondsalmere.nl