Cultuurscout Poort

Home / Cultuurscout Poort

KENNIS MAKEN OF JE PROJECT PITCHEN?

Om beter te weten wat er op het gebied van kunst & cultuur speelt in de wijk, heeft het Cultuurfonds Almere voor elk stadsdeel een cultuurscout aangesteld. Voor Almere Poort ben ik dat.
Is jouw (kunst)project waardevol voor cultureel Almere? Kom dan langs tijdens het inloop-spreekuur van mij of mijn collega-cultuurscouts:

 

Eerstvolgende data en locaties van het Cultuurfonds on Tour
> Dinsdag 6 februari tussen 11:00 en 13:00 uur ontvang ik je graag zelf in mijn atelier op de Pygmalionstraat 5 in Almere Poort.
Hierna ga ik er even tussenuit, om mijn derde kindje te verwelkomen… Maar je kan uiteraard terecht bij mijn collega’s!
> Dinsdag 6 maart tussen 14:00 en 17:00 uur zitten Jan Melle Liscaljet en Mannie Krak voor je klaar in de Nieuwe Bibliotheek van Almere Haven, Markt 41.
> Dinsdag 3 april tussen 14:00 en 17:00 uur ontvangt Jan Melle Liscaljet je graag in de Nieuwe Bibliotheek van Almere Poort, Oostenrijkstraat 2.

 

Zwangerschapsverlof van 10 februari t/m 1 mei 2018
Om me volledig op de komst van m’n derde kindje te kunnen concentreren doe ik als Cultuurscout Poort tussen 10 februari en 1 mei even een stapje terug. Mijn collega’s van het Cultuurfonds Almere staan uiteraard voor je klaar en zijn bereikbaar via onderstaande gegevens:

Mannie Krak via haven@cultuurfondsalmere.nl
Foktje Verhoef via stad@cultuurfondsalmere.nl
Muriel van der Wal via buiten@cultuurfondsalmere.nl
Bas van Klompenburg via hout@cultuurfondsalmere.nl

Of rechtstreeks met Jan Melle Liscaljet, cultuurmakelaar via info@cultuurfondsalmere.nl


On Tour

Alle cultuurscouts gaan graag met je in gesprek. Tijdens eigen inloop spreekuren of tijdens Cultuurfonds on Tour.
Elke maand doet Jan Melle liscaljet, de cultuurmakelaar van het Cultuurfonds Almere, een ander stadsdeel van Almere aan. Bekijk hier waar je wanneer terecht kan!

 

Bekijk in onderstaand filmpje hoe het cultuurfonds je verder kan helpen en waarvoor je bij ons terecht kan.

Mira:

Als kunstenaar weet ik als geen ander hoe lastig het soms is om een droomproject van de grond te krijgen. Als maker wil je vooral bezig zijn met datgene waar je goed in bent. Door het zakelijke stuk dat er bij komt kijken kan de moed je soms in de schoenen zinken. Het Cultuurfonds Almere is er voor die mensen die in hun project geloven en de stap durven te zetten om het aan de wereld te laten zien. Als cultuurscout wil ik je verder helpen om je project daadwerkelijk te realiseren. Door open te luisteren, net die ene tip te geven, door te verwijzen naar de juiste persoon of financiële steun te bieden, hoop ik creatieven met elkaar te kunnen verbinden. In Almere Poort is veel potentie. Het is zonde als dat enkel bij een mooi idee blijft.

www.cultuurfondsalmere.nl