Kunstprojecten & workshops

Home / Kunstprojecten & workshops
OP ZOEK NAAR JE EIGEN CREATIVITEIT

Vanuit mijn expertise als beeldend kunstenaar en mijn drive om mensen met elkaar – en de creativiteit in zichzelf – in verbinding te brengen; organiseer ik diverse kunstprojecten en workshops.

 

Zo heb ik o.a. workshops georganiseerd in het Klokhuis voor Casla en Stad & Natuur, voor Slapen bij de Schapen in Ons Cascadepark en verschillende activiteiten op bijvoorbeeld Koningsdag. Op Sterrenschool de Ruimte in Almere Poort heb ik het kunstatelier verzorgd als naschoolse activiteit voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Voor het Artecollege heb ik verschillende kunstprojecten gegeven tijdens de Arteweek, zoals werken aan een wereldbol van afval of het bouwen van een statafel in de rozentuin.

 

Ik ben te boeken voor workshops van 1,5 uur tot 3 uur, voor ca. 10 personen. Tijdens de workshops werk ik voornamelijk met gerecyclede materialen en verrassende technieken om zo tot iets nieuws te komen dat iedereen kent.

 

Kinderen beschilderen de ingezamelde eierdozen voor de vacht van Het Bonte Schaap, tijdens Slapen bij de Schapen – Pinksterweekend 2016.