Ontwerp in opdracht

Ik ontwerp ruimtelijke kunstprojecten en installaties met een verhaal: jóuw verhaal. Geen schilderij of beeldhouwwerk, maar een uniek ontworpen object dat precies de boodschap uitdraagt die jij met je bedrijf wilt vertellen. Door een vraagstuk of thema conceptueel en intuïtief te benaderen, kom ik bij de juiste vorm en materiaalkeuze. Dit maakt elk kunstwerk uniek.

Met mijn kunst wil ik mensen opnieuw in contact brengen met de creativiteit in zichzelf

Als conceptueel kunstenaar en ruimtelijk ontwerper zoek ik naar de verbinding met en tussen mensen. Hierbij wil ik anderen inspireren en uitdagen uit hun comfortzone te stappen. Een vraagstuk of thema is het vertrekpunt. Van hieruit begint een proces van verkennen, ontdekken en experimenteren. Bij community art projecten kom je zo tot bijzondere samenwerkingen, waarbij iedereen zich betrokken voelt en je met elkaar werkt aan een gezamenlijk doel. De uitkomst is niet te voorspellen, het gaat om het proces. Ik ben er van overtuigd dat mensen hierdoor (opnieuw) in verbinding komen, met elkaar, en met de creativiteit in zichzelf.

Vanuit mijn expertise en bevlogenheid ontwerp ik unieke kunstobjecten met een verhaal: jóuw verhaal. Van handzaam klein tot metersgroot, alles is mogelijk.
© 2023 alaMira, Alle rechten voorbehouden