Vernieuwing
3 minuten leestijd

Maak ruimte voor nieuw

Gepubliceerd op
10/10/2022
Deel deze blogpost

Award 'Groeien in Geborgenheid', in opdracht van WoonMere

Heel fijn om alles op een rij te zetten en nieuwe opdrachten en activiteiten te kunnen staven aan de hand van mijn eigen kernwaarden, passie, missie en talent en de behoeftes van anderen 💖 Heel waardevol!

Vandaag opnieuw een prachtige opdracht binnen gehaald: ik mag een award ontwerpen voor een kleinschalige woongroep van mensen met een beperking, welke ze uitreiken aan hun jubilarissen als ze in november 12,5 jaar bestaan! Opnieuw zo’n mooie opdracht en precies passend binnen mijn visie en missie. 🙏 

Maar ook een deksel op m’n neus gehad voor de grote kunstopdracht, omdat dat wat ik wil toch lastig te realiseren blijkt omdat het kunstwerk zwaar wordt en het bedrijf alleen gipsen wandjes heeft…. 

Grappig genoeg raak ik niet eens in paniek, maar voelt het als liefdevolle lessen van het universum om op te schalen en mezelf nog serieuzer te nemen. En daar ben ik vooral erg dankbaar voor en ik vertrouw erop dat de oplossing voor een ander passend ophangsysteem zich zal aandienen.

En tot slot ook nog gehoord dat ik een drijvend kunstwerk van mij komende winter in het water mag leggen bij mij in de wijk, en dat de gemeente gewoon aangeeft budget te hebben om hem technisch aan te passen waardoor hij op zonne-energie gaat werken en ik er dus niet elke twee weken bij moet met een bootje om de accu te vervangen. Wauw!

Af en toe lijkt het alsof ik droom. ✨

Het is zo waar dat je zelf moet kiezen voor je nieuwe pad, niet pas je oude schoenen wegdoen als je nieuwe hebt… nee…
Pas als je je oude schoenen weg doet, dan komt er ruimte voor passende nieuwe schoenen om hun weg naar jou te vinden.
Zolang je op oude schoenen blijft lopen, is de noodzaak (uitnodiging) voor nieuwe schoenen, niet groot genoeg… en zal het alleen maar langer duren.

Afgelopen week ben ik ziek geweest en heb ik alles laten schoonwassen, eruit komen, laten doorwerken, om mezelf volledig als kunstenaar te gaan durven omarmen.. want man - man, wat is dat spannend.
Kan ik het wel? Ja ik kan het.
En ik mag het nu zelf doen, en laten zien.

Omdat dit is wat ik het liefste doe.

Hoppa, Viola. Het is ongelooflijk wat er allemaal gebeurd, alleen maar omdat ik 100% JA heb gezegd tegen mezelf ❣️

 

Liefs Mira 

Lees ook mijn andere blogs

Bij vlagen schrijf ik een blog. Hierbij deel ik de gedachten, mijmeringen en mooie vondsten die me bezighouden.

Nieuw levensjaar, nieuwe website
Vandaag is het zover!! Mijn prachtige nieuwe website is gelanceerd! Laten jullie weten wat je ervan vindt?

March 28, 2023

2 minuten leestijd

Speelruimte
Speelruimte: Spelen en Ruimte. Het is alles wat je nodig hebt om te kunnen worden wie je bent. Toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Durf jij nog vrij te spelen?

March 28, 2023

2 minuten leestijd

Van prestatie naar plezier
Aan de ene kant moet ik soms lachen om de uitspraken van kinderen, aan de andere kant doet het me beseffen hoe belangrijk het is om als kunstenaar in de klas gastlessen te geven.

March 28, 2023

2 minuten leestijd

Vanuit mijn expertise en bevlogenheid ontwerp ik unieke kunstobjecten met een verhaal: jóuw verhaal. Van handzaam klein tot metersgroot, alles is mogelijk.
© 2023 alaMira, Alle rechten voorbehouden