Community Art

Tegeltableau 'Show Yourself'

Leerlingen van negen Havo5-klassen hebben bij de aftrap van het schooljaar gewerkt aan het kunstproject ‘Show Yourself’. Ze bedachten hun eigen lijfspreuk en ontwierpen een tegelbeeld. De tegels worden tijdens het examenjaar opgehangen in de wandelgangen van het BakenParkLyceum en bij de diploma-uitreiking meegegeven aan de leerlingen.
Tegeltableau
Community art
Opdrachtgever
Baken Park Lyceum
Jaar
2021
Samenwerkingspartners
Locatie
Baken Park Lyceum, Almere
Formaat
1 x 1 m
Materialen
Hout, keramiek, stift en lak
Fotocredits
No items found.

Havisten ontwerpen tegelbeelden met lijfspreuken voor examenjaar

Bij de aftrap van het schooljaar hebben de leerlingen van negen Havo5-klassen gewerkt aan het kunstproject ‘Show Yourself’. De opdracht was om je eigen lijfspreuk te bedenken en een pakkend beeld te ontwerpen voor op een tegel. Deze tegels komen per clustergroep tijdens het examenjaar in een mooie houten lijst te hangen in de wandelgangen van het BakenParkLyceum. Ter inspiratie en motivatie voor alle leerlingen. Wat veel wijsheden en creaties bij elkaar! Bij de diploma uitreiking krijgen ze hun tegel weer mee naar huis en kunnen ze terugblikken op het laatste jaar van hun opleiding. Tot die tijd hangen alle tegeltableaus in de gangen van het schoolgebouw.

Laat je inspireren door mijn kunst

Bekijk ook mijn andere ontwerpopdrachten, community art projecten, vrije werken kunsteducatieve projecten

Vanuit mijn expertise en bevlogenheid ontwerp ik unieke kunstobjecten met een verhaal: jóuw verhaal. Van handzaam klein tot metersgroot, alles is mogelijk.
© 2023 alaMira, Alle rechten voorbehouden