Interactieve kunstinstallatie

In Cognito

In Cognito is een interactieve kunstinstallatie voor de Kunstenaars Vereniging Flevoland-expositie in het Natuurkunstpark Lelystad. De mensgrote cocon, geïnspireerd op de Atlasvlinder, biedt een beschutte en besloten ervaring van binnenuit, terwijl je van buitenaf incognito bent en de omgeving goed kunt zien en voelen.
Cocon
Natuur
Wiegen
Opdrachtgever
Jaar
2017
Samenwerkingspartners
Anastasia Malkin, Arjen Haas, Norim Ticheler, Martijn Groot, Paul Ticheler, Hein Walter, Nicole de Veer, dierenpark Artis
Locatie
Expo IN, Natuurkunstpark, Lelystad
Formaat
1 x 2,5 m
Materialen
Staal, wilgentenen en wol
Fotocredits
No items found.

Ervaar de natuur van binnenuit in deze mensgrote kunstinstallatie

InCognito is een interactieve kunstinstallatie, ontworpen voor de expositie IN van de Kunstenaars Vereniging Flevoland in het Natuurkunstpark in Lelystad. De mensgrote cocon is geinspireerd op de Atlasvlinder, alleen nu kan je als mens ervaren hoe het is om beschut en beslotenaan een boom te hangen en te wiegen in de wind. Van buitenaf ben je incognito, terwijl je van binnenuit de omgeving heel goed kunt zien en voelen.

Vanuit mijn expertise en bevlogenheid ontwerp ik unieke kunstobjecten met een verhaal: jóuw verhaal. Van handzaam klein tot metersgroot, alles is mogelijk.
© 2023 alaMira, Alle rechten voorbehouden