Kunstobject

Vogelvrij

Kunstwerk gemaakt voor transformatiecoach Marsja van Kilsdonk. Symboliseert bevrijding van valse overtuigingen om dromen waar te maken. Veren van verschillende bronnen en zwarte schapenwol gebruikt. Het kunstwerk hangt nu in het huis van Marsja op Ibiza.
Zwarte schaap
Transformatie
Vrijheid
Opdrachtgever
Marsja van Kilsdonk
Jaar
2022
Samenwerkingspartners
Locatie
Ibiza
Formaat
1,5 x 1,2 m
Materialen
Vogelveren, zwarte schapenwol en ijzerdraad
Fotocredits
No items found.

Een kunstwerk als symbool voor persoonlijke transformatie

Voor Marsja van Kilsdonk, transformatiecoach van - zoals ze het zelf zegt - de zwarte schapen heb ik een kunstwerk gemaakt. Het kunstwerk symboliseert hoe je jezelf vrij kunt maken vanuit valse overtuigingen, geloven in jezelf om je vervolgens vrij te maken en je dromen waar te maken. Een prachtige opdracht om aan te werken! Afgelopen periode heb ik van alle kanten veren gekregen om te gebruiken. Het was hartverwarmend hoe een verzamelaar zijn volledige verenverzameling langs kwam brengen, vrienden en kennissen zakjes veren voor me meebrachten, en leden van de vogelgroep IVN Zeewolde hun duivenveren hebben gedoneerd om te verwerken in het kunstwerk. De zwarte schapenwol komt van de Wolunie bij de schaapskooi in Almere. Het kunstwerk hangt nu in het huis van Marsja op Ibiza.

Vanuit mijn expertise en bevlogenheid ontwerp ik unieke kunstobjecten met een verhaal: jóuw verhaal. Van handzaam klein tot metersgroot, alles is mogelijk.
© 2023 alaMira, Alle rechten voorbehouden