Award

Groeien in Geborgenheid

Ik heb een award ontworpen voor het 12,5 jarig bestaan van Stichting WoonMere, een kleinschalige woongroep voor jongeren met een beperking. Het ontwerp bevat twee goudkleurige handen die de vorm van een huis verbeelden en onder ieder paar handen groeit een kleine cactus, wat symbool staat voor rijkdom.
Award
Jubileum
Handen
Opdrachtgever
Woonmere
Jaar
2022
Samenwerkingspartners
Sophia, dochter van Janine Snel. Jos Bregman, Jim van der Wardt en Jeniffer Van Den Broek van Jeniffersbloemen
Locatie
Formaat
30 x 20 cm
Materialen
Epoxy, cactusplant en hout
Fotocredits
No items found.

Goudkleurige handen en cactussen

Ter gelegenheid van het 12,5 jarig bestaan van Stichting WoonMere vroeg Paul Offerman, mede oprichter van de kleinschalige woongroep voor jongeren met een beperking, aan mij of ik een award kon ontwerpen voor de jubilarissen. Na een uitgebreide rondleiding en gesprekken met enkele bewoners en medewerkers, ontwierp ik een award met twee goudkleurige handen, gegoten van kunsthars. De handen verbeelden de vorm van een huis, omdat de medewerkers de bewoners een veilige, warme plek bieden. Als een tweede thuis. Onder ieder paar handen groeit een kleine cactus, wat symbool staat voor rijkdom. De jongeren worden namelijk gestimuleerd in hun ontwikkeling en komen onder de bezielende leiding van het zorgpersoneel tot bloei. Uiteraard is elk beeldje voorzien van een persoonlijke boodschap als blijk van dank en waardering, namens het bestuur van stichting WoonMere.

Vanuit mijn expertise en bevlogenheid ontwerp ik unieke kunstobjecten met een verhaal: jóuw verhaal. Van handzaam klein tot metersgroot, alles is mogelijk.
© 2023 alaMira, Alle rechten voorbehouden