Interactieve kunstinstallatie

Kleurklank

Interactieve installatie Kleurklank in reactie op Lenny Schroder's werk bij expositie 'HOUSE of ARTS' in KAF. Bezoekers maken eigen kleurklankcompositie met carrousel van geluiden en kleuren. Verbeelding van doorgaande ademhaling en tocht door het leven.
Zintuigen
Geluid
Horen
Opdrachtgever
KAF - Kunstlinie Almere Flevoland
Jaar
2016
Samenwerkingspartners
Locatie
Expo Magical Mystery Tour, KAF, Almere
Formaat
1,5 x 0,9m
Materialen
hout, belichting en techniek
Fotocredits
No items found.

Waar kunst en muziek samen komen

Als reactie op het werk van Lenny Schroder tijdens de expositie 'HOUSE of ARTS- Onverwachte Ontmoetingen'in KAF (Kunstlinie Almere Flevoland) maakte ik de interactieve installatie Kleurklank. Een carroussel met een compositie aan geluiden en daaraan gekoppelde kleuren, die afzonderlijk aan en uit te zetten zijn. Zo maakt de bezoeker zijn eigen compositie kleurklanken in de ruimte, en kan het gele licht soms letterlijk meekwetteren met het geluid. ''Als kleuren en klanken zich mengen in de ruimte, ontstaat er telkens een andere compositie en sfeer. Een verbeelding als een doorgaande ademhaling en tocht door het leven.''

Vanuit mijn expertise en bevlogenheid ontwerp ik unieke kunstobjecten met een verhaal: jóuw verhaal. Van handzaam klein tot metersgroot, alles is mogelijk.
© 2023 alaMira, Alle rechten voorbehouden